Restaurantweek voorjaar 2011

Van maandag 14 tot en met zondag 20 maart is het weer Restaurantweek. Vanaf woensdag 16 gebruari 10.00 uur kan je daarvoor via de gewone kanalen reserveren. Maar je kunt nu al voorreserven. Tenminste als je lid bent van de nieuwsbrief van organisator Diningcity. Of je leest even verder.

Ga daarvoor naar de website http://www.restaurantweek.nl/diningcity.

En log in met het wachtwoord diningcity2011. Ik heb al even gekeken, veel toprestaurants zijn nu al weer volgeboekt.

De Restaurantweek
Is denk ik het meest succesvolle culi-evenement van dit moment. In Nederland wordt het al weer voor de 8e keer en in België voor de 7e keer georganiseerd. Ook Luxemburg doet nu mee in deze speciale Benelux Restaurant Week. In totaal doen er 1750 restaurants mee en kunnen ongeveer 300.000 mensen een hapje eten. Voor 27,50 euro kan je genieten van een driegangendiner en voor 22,50 van een lunch van drie gangen.

Restaurants met ster
Er zijn zo’n 50 restaurants met één of meer Michelinsterren die meedoen aan de Restaurantweek. Deze mogen 10 euro extra rekenen. Een voorlopige lijst van deelnemende restaurants in Nederland is hier te bekijken.

Goed doel
Tijdens de Benelux Restaurant Week gaat per reservering een bijdrage naar de We Care Foundation. Dit bedrag wordt gedoneerd aan organisaties die zich inzetten voor mensen voor wie het beleven van gastvrijheid geen normaal begrip is. Meer informatie over de We Care Foundation is te vinden op www.wecarefoundation.eu.

14 – 20 maart 2011 – Restaurantweek voorjaar 2011 – landelijk

Lees ook:33 Michelin-restaurants in nieuwe restaurantweek 2009
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Nieuwe restaurantweek in augustus
Lees ook:Nu al inschrijven restaurantweek maart 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>