Eerder inschrijven Restaurantweek

Alle eerdere edities van de Restaurantweek waren een groot succes. Een veel gehoord commentaar was dat sommige populaire restaurants (zoals die met een of meer Michelinsterren) al volgeboekt waren voordat de echte inschrijving begon. Dat kon doordat lezers van de nieuwsbrief van de Restaurantweek en ook lezers van het culi-tijdschrift delicious. zich al konden voorinschrijven voordat de inschrijving voor iedereen werd vrijgegeven.  

En dat is nu ook het geval. Lezers van het blad delicous. kunnen zich nu al inschrijven. Maar jij ook, met diezelfde code! Doe het snel, want de meest populaire restaurants raken al langzaamaan volgeboekt.

De codes voorinschrijving Restaurantweek 2009, die van 24 t/m 30 augustus plaatsvindt en waar je voor 25 euro kunt eten bij allerlei (top)restaurants zijn:
* lezers delicous. :  via www.restaurantweek.nl/delicious met wachtwoord: delicious, inschrijven is vanaf vandaag 3 augustust 10.00 uur mogelijk.
* lezers nieuwsbrief Restaurantweek : via www.restaurantweek.nl/diningcity/  met wachtwoord diningcity2009, inschrijven vanaf dinsdag 4 augustus.   
Heb jij nog andere mogelijkheden gevonden om je eerder in te schrijven, laat die dan hieronder bij de reacties weten!

Wat is de Restaurantweek?
Tijdens de Restaurantweek kan je voor 25 euro een driegangen menu of een lunch voor 20 euro krijgen bij de deelnemende restaurants. Hiervoor kan je je via de website van de organisatie (hier) aanmelden vanaf woensdag 5 augustus. Maar sommige mensen krijgen via andere wegen al de mogelijkheid om eerder te reserveren. En jij nu ook als je de bovenstaande codes gebruikt.

Goed doel
De Restaurantweek steunt met de editie Zomer 2009 het goede doel ‘De Culibus’. Deze Culibus rijdt langs kinderziekenhuizen en achterstandswijken om kinderen te verrassen met een lekkere en gezonde maaltijd. Zelf kan je tijdens de restaurantweek 1 euro aan dit goede doel doneren. Lees hier meer over de Culibus.

——————————————————————————————————–

Lees ook:Nu al inschrijven restaurantweek maart 2009
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Herinnering uit eten voor 25 euro
Lees ook:Restaurantweek voorjaar 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Eerder inschrijven Restaurantweek

  1. Pingback: Alvast reserveren voor Restaurantweek | Eropuit

  2. Lex

    Van 1 t/m 7 maart 2010 is er weer een Restaurant Week. Bepaalde groepen, zoals nieuwsbrief abonnees van DiningCity (abonneer je dus gewoon via http://www.diningcity.nl) mogen eerder reserveren. Maar slechts 50% van de beschikbare plaatsen wordt in deze pré-reserveringsfase vrijgegeven door de organisatie van de Restaurant Week. Iedereen heeft dus de kans om een plek in welk restaurant dan ook te bemachtigen! Maar snel moet je er natuurlijk wel bij zijn, want het aantal plaatsen is dan nog steeds maar beperkt natuurlijk.

    Reserveren voor iedereen via http://www.restaurantweek.nl vanaf woensdag 3 februari 10.00 uur.

    vriendelijke groet,
    Lex Ouburg
    DiningCity.com | Restaurant Week

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>