Geen CoolBest Red Orange Sunrise deze zomer

Ook grote bedrijven kunnen er last van hebben: dat de natuur lekker zijn eigen gang gaat. Frieslandfoods liet gister weten dat ze deze zomer de Red Orange Sunrise variant van CoolBest niet kunnen maken. Er is teveel regen gevallen en de zon heeft te weinig geschenen, waardoor de oogst van bloedsinaasappels is mislukt.

Maar de fabrikant is niet voor 1 gat te vangen en komt met een alternatief: 

 

Red Citrus. Dit drankje wordt gemaakt uit die paar bloedsinaasappels die het wel gered hebben. En deze worden gemengd met gewoon sinaasappelsap en grapefruit. Een groot verschil met de Red Orange Sunrise, dat normaal gesproken van alleen maar bloedsinaasappels wordt gemaakt.

Mislukte oogst
Normaal gesproken gaat een fabrikant bij een mislukte oogst op zoek naar andere landen of gebieden waar het benodigde produkt groeit. Maar dat was nu volgens Frieslandfoods niet mogelijk omdat de bloedsinaasappel alleen op Sicilië en Calabrië. En daar werkte dit jaar het weer niet mee.

Tja, zo gaan die dingen als je van de natuur afhankelijk bent.

——————————————————————————————————

Lees ook:Lekkerder eten door honger
Lees ook:De paradox van de grapefruit
Lees ook:Prachtig theekopje van papier
Lees ook:Genieten van een glaasje azijn? Het kan!
Lees ook:Ludieke actie tegen vlees eten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>