Genieten van een glaasje azijn? Het kan!

Je zou er normaal gesproken niet aan moeten denken, maar een glaasje azijn drink je echt niet voor je plezier. Behalve dan als je een speciaal pilletje slikt. Dan wordt een glaasje azijn of zelfs pure citroensap een heerlijk zoete limonade.

 

Tenminste, dat is wat de ooggetuigen zeggen, zelf heb ik het niet uitgeprobeerd.
Het pilletje is niets minder dan een bes die normaal gesproken in Afrika groeit. Deze bes bevatten proteïnen die zich vasthechten aan de smaakpapillen van de tong. En hierdoor veranderen de smaken in je mond: zuur wordt zoet en zoet smaakt zuur. Je begrijpt dat het besje niet voor niets Miracle Berry is gedoopt. En wees gerust, de smaakverandering houdt zo'n ongeveer 2 uur stand.

bron en foto: nu.nl

Lees ook:Smaak wordt bepaald door geboorteplaats
Lees ook:Rechtszaak tegen kauwgomfabrikant door smaakpanel
Lees ook:Kookboek: ZUUR van Bas Robben
Lees ook:Lekkerder eten door honger
Lees ook:Ik heb hele … gekleurde bloemkolen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>