Seks voor soja

Het is toch wat met dat 'betalen in natura'. Gister berichtte ik over een actie waarbij je een auto met 13.000 komkommers kon betalen, nu lees ik dat het in Argentinië de gewoonte aan het worden is om met soja te betalen voor seks in bordelen. En waar klaagt de burgemeester over?

Over dat er zoveel soja in het illegale circuit verdwijnt!

In een klein plaatsje ten noorden van Buenos Aires verkopen de bordeeleigenaren de zakken soja op de zwarte markt. Burgemeester Norberto Bergani kan niets tegen deze als bar of whiskeria vermomde bordelen uitrichten omdat ze net buiten zijn gemeentegrens liggen. Met name vrachtwagenchauffeurs zouden gebruik maken van deze ruil van soja voor seks. Zij mogen gemiddeld 3 procent van de soja die ze vervoeren onderweg 'verliezen'. Op een vrachtwagen vol met 30 ton sojabonen zou dat een winst van 300 kilo soja opleveren. Welke diensten hij daarvoor in het bordeel kan krijgen, vermeldt het bericht niet.

bron: evmi

Lees ook:Eerlijk vlees bij de slager vanaf 2009
Lees ook:Amerikanen houden echt van fastfood
Lees ook:Britten gooien 1/3 gekocht voedsel weg
Lees ook:een luxe galgenmaal
Lees ook:Biologisch voor sterrenkoks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>