Verwenburgers bij de Mac

hamburger etenDe McDonald heeft iets nieuws: de McMomentjes, dat is een nieuwe lijn met kleinere en luxere burgers. Het lijkt bijna een 1-aprilgrap, ware het niet dat het bericht gister pas de wereld in kwam. Iedere twee maanden staat er een nieuw McMomentje op het menu. Dat is dan altijd een verwenburger met verse ingrediënten van hoge kwaliteit, aldus het persbericht.

Deze nieuwe lijn is onderdeel van de nieuwe strategie van McDonald's: Good Food Fast. Kwaliteit staat hier centraal: kwaliteit van de producten, de ingrediënten, de bereidingsmethoden en de restaurantomgeving. Met het McMomentje wil McDonald's ook tegemoet komen aan de behoefte van gasten aan meer variatie en kleinere porties.

Van dit soort 'restaurants' ben ik op z'n zachts gezegd geen fan. En ik denk dat dit soort haute cuisine voor fastfood wel van uitmuntende kwaliteit moet zijn om mij van te overtuigen daar vaker even binnen te lopen. En jij?

bron: FoodExpress

Lees ook:inrichting nieuwe McDonald’s bekend
Lees ook:Voorproefje nieuwe lijn producten Jamie Oliver
Lees ook:Afvallen bij McDonald’s
Lees ook:Bibs 2015 zijn bekend
Lees ook:Recepten voor het Kerstmenu: vegetarische gerechten (5)

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Verwenburgers bij de Mac

  1. diederik

    Hoezo, het bericht kwam gister pas de wereld in? Op elke hoek van de straat hangt al weken zo’n reclameposter waarin MCD de burgers aanprijst. Je hoeft toch niet te wachten op een bericht van MCD om er een nieuwtje van te maken?

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn

    Ik moet eerlijk toegeven dat ik er nog niet van gehoord had tot ik dat berichtje las. Ook geen reclameposter over gezien, voor wat dat betreft, maar nu zie ik ze des te meer ;-) .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>