Voorproefje nieuwe lijn producten Jamie Oliver

ontwerpwerk jamie oliverAlles wat Jamie Oliver aanpakt lijkt goud te worden: zijn restaurants zitten iedere avond vol, drop-outs worden kok, kinderen krijgen op scholen beter te eten en de producten die onder zijn naam worden verkocht zijn niet aan te slepen. Nu heeft hij het Haagse ontwerpbureau Ontwerpwerk in de arm genomen om voor hem een nieuwe lijn keukenspullen te ontwikkelen. En ook deze zien er prachtig uit.

De serie producten zal internationaal verkocht worden en bestaat uit kommen, een vergiet, voorraaddozen, afsluitbare maatbekers, snijplanken, peper en zoutmolen, messen en een messenblok. Melanine is het hoofdmateriaal waarmee gewerkt wordt en de kommen en het vergiet zullen in zwart en wit te krijgen zijn.

ontwerpwerk jamie oliver snijplank

ontwerpwerk jamie oliver voorraadbussen 

 

 

 

 

Deze foto's zijn afkomstig van de website van het ontwerpbureau Ontwerpwerk, daar zijn ook nog andere foto's van deze nieuwe lijn van Jamie Oliver te bewonderen. De producten zullen medio 2008 te koop zijn.

Lees ook:Weer een dochter voor Jamie Oliver
Lees ook:Tip cadeau voor Kerst: Computerkoken met Jamie Oliver
Lees ook:Jamie Oliver recordverkoper boeken
Lees ook:Daar is Jamie weer
Lees ook:Een nieuw kookboek voor Jamie Oliver

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>