SpecialBite keurt de Nederlandse terrassen

Heerlijk he? Dat we nu volop lente hebben in Nederland? Ik ben in elk geval niet van de terrasjes af te slaan, heerlijk met een biertje, rosétje of prosecco (al naar gelang van mijn bui) in de hand en iets om te knabbelen binnen handbereik.

Als je net als ik erg kieskeurig bent in op welk terras je je slippertjes uitgooit, dan heb ik vandaag goed nieuws voor je.
 

De Special Bite-terrassengids is uit!

Top 10
De spotters van de online restaurantgids SpecialBite hebben hun best gedaan om de 126 fijnste terrasjes van Nederland voor je uit te zoeken. In de gids staan deze adresjes per provincie gerangschikt.
Het blad begint met een lijstje met de 12 beste terrassen per provincie. Daarna volgen er nog 4 top 10′s voor “culinair aan zee”, “aan het water”, “tussen de bomen” en “roomservice”.

Iets doen, of toch maar niets doen?
Alle restaurants worden kort in de gids op de kenmerkende SpecialBite-stijl beschrijven. Dan volgt het adres, de dagen dat het terras open is en altijd twee “DOEN”-tips voor activiteiten in de omgeving. Voor als je niet alleen voor een terras naar een bepaalde plek wilt afreizen. Maar waarom eigenlijk niet? De terrassen zijn zo beschreen dat je ze allemaal zou willen uitproberen. Laten we dus maar hopen op een lange hete zomer!

SpecialBite
Voor SpecialBite gaan zo’n 40 zogenoemde spotters op zoek naar de hipste en lekkerste restaurantjes. Niet alleen hoe je erbij zit vinden ze belangrijk, ook culinair moet het een beetje kloppen. Op de website staat de selectie van de spotters. En daarna is het aan het publiek om een mee te bepalen of deze plek hot is, or not.

SpecialBite Terrassen – zomer 2009 – een tipje van de sluiter wordt achter deze link opgelicht

——————————————————————————————————–

Lees ook:SpecialBite 2010: Ivy is het meest bijzondere restaurant
Lees ook:Kraanwater ipv Spa Rood op terras
Lees ook:SpecialBite 2009 ligt nu in de winkels
Lees ook:SpecialBite komt met magazine
Lees ook:Proef Groningen – Dorien Paymans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>