SpecialBite komt met magazine

Ik wist het zelf al een tijdje, omdat ik gevraagd was om mee te werken. Maar vandaag mag het wereldkundig worden gemaakt: SpecialBite ligt nu ook in een papieren versie in de winkel. Ja, vandaag al!

Het magazine doet precies wat SpecialBite al 11 jaar online doet: 
  

je informeren over de lekkerste en leukste restaurants.

Hoofdredacteur Petra ter Doest praat je bij over wat je kunt verwachten:  “Geen recepten, geen culinaire uitstapjes. Dat soort tijdschriften zijn er al genoeg. SpecialBite gaat alleen maar over gastronomie. Niks meer, niks minder. Het is een tijdschrift voor mensen die niets liever doen dan uit eten gaan en de nieuwste adressen verkennen, die niet alleen willen weten wat er in Nederland speelt, maar ook in het buitenland. We zien die belangstelling voor selectie en goede informatie groeien.”

Naast adresjes van leuke restaurants waarin je je vakantieherinneringen kunt ophalen, vertellen chefs over hun favoriete product en staat de Amerikaanse plaats Seattle in het culinaire zonnetje. En ik zal je uitleggen hoe Luc Kusters, eigenaar van restaurant Bolenius in Amsterdam, een gerechtje met zwezerik en houtskool maakt. Op de facebookpagina van SpecialBite kan je mijn artikel zien.

Zelf blijf ik nog even met smart op de postbode wachten, want ik het heb nummer nog niet gezien. Ik ben erg benieuwd. En als jij het SpecialBite Magazine al wel gezien hebt, laat me dan hieronder weten wat je ervan vindt.  

TiP: op de site van SpecialBite kan je nu al het tweede nummer reserveren voor maar E 2,95!

SpecialBite magazine verschijnt 4x per jaar, het volgende nummer op 4 november, en kost E 5,95.

Lees ook:SpecialBite 2009 ligt nu in de winkels
Lees ook:SpecialBite 2010: Ivy is het meest bijzondere restaurant
Lees ook:JenT magazine, nr 3 is uit
Lees ook:SpecialBite keurt de Nederlandse terrassen
Lees ook:Win Bouillon Magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>