Verhalenvertellers gezocht!

We raken niet uitgepraat over eten. Er is ook zoveel over te vertellen. Geweldige restaurant ervaringen, favoriete recepten, misbaksels in de keuken of juist de eeuwigdurende strijd met eten en de weegschaal. Kijk maar eens naar de hoeveelheid berichten op facebook, twitter en blogs. We delen graag alles met elkaar. Maar durf je ook jouw eigen persoonlijke ervaring met eten voor een publiek ten gehore te brengen? Dan is Food Film Festival op zoek naar jou!

Zoals je al eerder kon lezen op dit blog gaat het Food Film Festival in maart weer van start. Een informatief en relaxed programma bestaande uit oa. workshops, debatten, films en een foodmarket. Dit keer wordt er een nieuw interactief gedeelte georganiseerd. Het festival wil namelijk mensen het podium geven om hun mooie verhaal over eten voor publiek te vertellen. Dit concept is gebaseerd op de maandelijkse show Echt Gebeurd in Comedy Café Toomler. Gewone mensen vertellen hier verhalen die hen echt zijn overkomen. Tijdens het Food Film Festival zal het zelfde gebeuren, maar dan over het thema eten.

Deel je verhaal
Het kunnen grappige verhalen zijn, maar dat hoeft zeker niet. Het kunnen ook ontroerend, verbazende, ongelooflijke, leerzame of anderszins interessante verhalen zijn. Het is natuurlijk wel handig als het een beetje leuke verhalen zijn, maar dat is het al gauw. Alles mag. De enige regels die er zijn is dat het echt gebeurd moet zijn en dat je het verhaal uit je hoofd vertelt.
O ja, het is ook toegestaan voor te lezen uit je eigen puberdagboek. Duik dus voor deze gelegenheid je oude dagboeken weer eens op en zoek naar passages over eten. Food Film Festival geeft de mooiste verhalen een plaats in het programma.

Nog niet overtuigd?
Wordt jouw verhaal geselecteerd om te worden voorgedragen, dan staan Micha Wertheim en Paulien Cornelisse van Echt Gebeurd je bij in de voorbereiding. Een unieke ervaring die op zich al bijzonder is om later nog eens na te vertellen.

Kijk voor informatie en spelregels op de website van het Food Film Festival.

Lees ook:Nederlands Food Film Festival
Lees ook:Win Bouillon Magazine
Lees ook:Food Film Festival 2013
Lees ook:Food 4 You
Lees ook:WINNEN? Bouillon magazine, herfst 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>