Recept Groente-hutspot-knollentaartje

Vandaag gaan we dichterlijk koken. Dit recept voor een groente-hutspot-knollentaartje komt uit een samenwerking tussen kok Jeroen van Nijnatten en dichter Ingmar Heytze, die ze bundelden in De kok en de dichter. Of was het nou de kokende dichter? Daarover vanmiddag meer. Print het recept, ga boodschappen doen, koop dit boek, duik lekker de keuken en verras je gasten met een dichterlijke wijn-spijsavond. Alle ingrediënten daarvoor staan achter ..

RECEPT GROENTE-HUTSPOT-KNOLLENTAARTJE
Lekker bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten:
* 1 flinke pastinaak (ca 300 gr)
* 200 gr witte wortel (boerenmarkt, of neem oranje)
* 150 gr knolselderij of zoete aardappel
* 50 cl room
* 2 eieren
* snufje gemalen korianderzaad
* peper en zout

Bereidingswijze:
Snijd alle groenten in kleine blokjes en meng ze met de room en eieren.
Vul vier siliconenvormen (ter grootte van een whiskyglas).
Bak de taartjes op 180 gr in ca 20 min gaar.

De kok en de dichterUit: Jeroen van Nijnatten & Ingmar Heytze – de kok en de dichter – Strengholt – isbn 9789049400231
Koop dit boek bij BOL.COM

Lees ook:De kok en de dichter – Jeroen van Nijnatten en Ingmar Heytze
Lees ook:Recept de hutspot van Herman
Lees ook:Hutspot toch niet Spaans?
Lees ook:Recept Arabische hutspot
Lees ook:Recept hutspot

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Recept Groente-hutspot-knollentaartje

  1. Pingback: De kok en de dichter - Jeroen van Nijnatten en Ingmar Heytze | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>