Kookprogramma met Yvette van Boven

Ongetwijfeld heb je in jouw boekenkast ook een kookboek staan van Yvette van Boven. Ze schreef er in totaal vier, waarvan Home made een van de best verkochte kookboeken van Nederland is. Een eigen televisieprogramma kan dan bijna niet uitblijven. En voila, vanaf augustus presenteert ze bij de VPRO Koken met Van Boven. 

Programmeer je mediabox of ander opnameapparatuur, want eigenlijk hopen we van maandag 17 tot en met vrijdag 28 augustus om 19.25 uur nog lekker buiten te vertoeven. Op NPO 2 is in die periode op de werkdagen dagelijks een aflevering van Koken met Van Boven te zien. Yvette neemt je iedere aflevering meer naar de boer, imker of tuinder om haar ingrediënten te halen. Daarnaast plukt ze van alles wat de natuur bij haar in de buurt op dat moment biedt.

Duurzaam koken met ingrediënten uit de supermarkt

Voor wie iets minder tijd heeft, maar toch duurzaam wil koken kan dit ook heel goed doen met ingrediënten uit de buurtsuper. Zo maakt Yvette van afgeprijsde bosbessen en aardbeien een spectaculaire oude bessentaart. Tijdens het koken worden verder handige tips & tricks voor in de keuken gegeven. Aan het einde van elke aflevering ontvangt zij de leverancier met wie ze haar verrassende en smakelijke gerechten proeft.

Lees ook:Home Made Zomer – Yvette van Boven
Lees ook:Koken.blog-kookboeken top 4, nummer 2
Lees ook:Home Made Winter
Lees ook:Home made
Lees ook:Recept – Borstplaat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>