Word zelf TV-kok!

Voor al die hobbykoks die graag  op tv willen koken, maar Wie is de Chef? en Smaken Verschillen te ver vinden gaan, komt er een nieuwe kans!

Voor een nieuwe kookrubriek op doemaarduurzaam.nl zoeken NCRV en LLiNK enthousiaste, duurzame thuiskoks. Houd jij rekening met de wereld buiten je keuken als je aan de kook bent, en wil je als een ware tv-kok jouw lievelingsgerecht wereldkundig maken? Dan komt een tv-ploeg bij jouw thuis opnames maken van jouw manier van koken. 

Wil je meedoen en op tv koken?
Stuur dan een mailtje naar [email protected] o.v.v. ‘thuiskok’ en wie weet staan wij straks bij jou in de keuken! Schrijf in je mailtje wat je zou willen koken en wat er bijzonder is aan jouw gerecht. Kies je voor fair trade, gebruik je seizoensgroenten, kook je vegetarisch of is er een andere reden waarom jouw recept ‘goed’ is? Hier meer info!

Leuke site trouwens, dat doemaarduurzaam.nl, ik kende ‘m nog niet, maar ga ‘m in de gaten houden!

Lees ook:Zoekmachine voor Fair Trade-producten
Lees ook:Maak zelf een culinaire wereldreis
Lees ook:Meedoen aan Over de kook
Lees ook:(H)eerlijk eten tijdens Fair Trade Week
Lees ook:Nominaties Kookboek van het jaar bekend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>