Afvallen met sbs6

afvallersVanaf vanavond zendt SBS6 de grootste afval-show uit die ons land kent. Geen vuilnis, maar afvallen in de zin van gewicht verliezen. Of de XXL uit de titel, De afvallers XXL, slaat op de kledingmaat van de deelnemers of op de enorme omvang van de show, ik heb geen idee.

Sinds 1 november zijn per provincie 5 gezinnen onder begeleiding begonnen met afvallen. Iedere aflevering staat 1 provincie centraal en krijgen alle deelnemers een make-over. Als we met iedereen kennis hebben gemaakt, worden ze op de weegschaal gezet. Per provincie wordt het gezin dat procentueel het meeste is afgevallen afgevaardigd voor de finale, waarin ze tegen elkaar strijden om de hoofdprijs.

Het gezin op de foto komt uit Noord-Holland en hun successen en redenen om deel te nemen kan je vanavond in de show bekijken.

De afvallers XXL, SBS 6, iedere woensdag, 20.30 uur

Lees ook:Afvallen met de Afvallers XXL
Lees ook:Jamie Oliver bang voor Karin Bloemen
Lees ook:Wie is de Chef? & Over de kook starten vanavond weer
Lees ook:Afvallen bij McDonald’s
Lees ook:Straks kijken: Willie’s Wonka Chocolate Factory

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>