Wie is de Chef? & Over de kook starten vanavond weer

Vanaf vanavond begint het culinaire tv-seizoen van RTL weer. Zowel Wie is de chef? als Over de kook starten vanavond met een nieuwe serie.

  

Wie is de chef?
Het concept van dit kookprogramma mag inmiddels bekend worden verondersteld: 3 hobbykoks en 1 echte chefkok koken beurtelings voor elkaar, met de vraag Wie is de (echte) chef? De chefkok doet alsof hij niet goed kan koken, terwijl de amateurchefs juist heel erg hun best doen. De handen (ruw, vol brandvlekjes), de hantering van het mes en diens kooktechnieken verraden vaak de echte chef. En meestal is dat ook degene met de minst fancy keuken! Maandag t/m donderdag zien we de koks in hun keuken in de weer, op vrijdag eten ze allen in het restaurant van de chef en wordt bekend gemaakt wie de winnaar is. Vanavond begint seizoen 6.

Over de kook
Ook in Over de kook draait het om amateurkoks. Vijf van hen koken in een heuse restaurantkeuken. Deze staat onder leiding van Robert Kranenborg (die dit najaar ook in het kookprogramma Topchef te zien zal zijn), en zijn dochter Priscilla die de bediening in de gaten houdt. Vijfentwintig gasten beoordelen met Robert Kranenborg de kookkunsten van de deelnemers. Vanavond start seizoen 3.

Wie is de chef? - RTL5 – 18.55 uur – iedere werkdag
Over de kook – RTL5 – 19.25 uur – iedere werkdag

Lees ook:Over de kook start vanavond
Lees ook:Wie is de Chef? start vanavond
Lees ook:Recepten Over de Kook
Lees ook:Familieleden van BN’ers in Over de kook
Lees ook:Robert Kranenborg heeft lol in tv-programma Over de Kook

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wie is de Chef? & Over de kook starten vanavond weer

  1. laura

    leuke programma’s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>