Meewerken aan een kookboek?

Ik denk dat iedere foodie ervan droomt: een eigen kookboek. Als dat nog iets te ver gaat, dan is er een leuk alternatief: je favoriete recept terugzien in een kookboek.

En dat kan nu! 

Uitgeverij Snor gaat weer een receptenkalender maken. Na eentje met soep en een met toeten & taarten is het nu tijd voor lekkere happen. Een Feestkalender! Of een borrelhappenkalender, uit de naam zijn ze nog niet. En net als vorige keren, zijn ze op zoek naar leuke recepten. Van jou voor ons allemaal. Verdienen doe je er niets mee, alleen eeuwige roem.

Hieronder hun oproep.
 


Wie doet er mee aan onze nieuwe kalender van vrienden voor vrienden? Een feestkalender wordt het, met de beste recepten voor borrelhappen. Zoals gebruikelijk bij vrienden onder elkaar betaamt, plaatsen we alleen je voornaam bij het recept. Maar nieuw deze keer is dat je wel kans maakt op een verrassing als we je recept selecteren. Doe mee en lever je all-time-favourite recept bij ons in!

Graag het recept als volgt aanleveren:
- Naam van gerecht en naam van persoon
- Meerdere data, zoals je verjaardag of een andere bijzondere dag
- Voor hoeveel personen het recept is
- Ingrediënten in hoeveelheid
 - Korte omschrijving bereiding

Tot slot: Zoals bij de vorige kalenders het geval is, geldt ook nu: wie het eerst komt, het eerst maalt. We vermelden alleen je voornaam, niet je achternaam en helaas kunnen we geen bewijsexemplaren sturen. Natuurlijk laten we weten wanneer het boek in de winkel verkrijgbaar is en zijn we superblij met jullie hulp!
De recepten kun je mailen naar [email protected] o.v.v. RECEPT Borrelhappen.
Alvast bedankt en wie weet eet iedereen op jouw dag jouw borrelhap!

Ik heb al een recept ingestuurd!  Doe jij ook mee?

Lees ook:Een pure restaurant-App
Lees ook:Win het kookboek Stamppot
Lees ook:Eten met familie en vrienden
Lees ook:IJstijd
Lees ook:Jouw favoriete recept in een kookboek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>