De eerste kookboeken7daagse

logo_kookboekvanhetjaar_2009Na de boekenweek, kinderboekenweek, week voor thrillers en spannende literatuur is er nu eindelijk ook een week voor kookboeken! Tijdens de kookboeken7daagse, zoals de heuse kookboekenweek zal heten, zal er een week lang aandacht zijn voor kookboeken. Kookwinkels, kookstudio’s, hotels, restaurants en zelfs een museum zullen aandacht besteden aan de Kookboeken7daagse.

Restaurants zullen de gerechten uit hun eigen kookboeken serveren, je kunt kennismaken met culinaire auteurs of een kookdemonstratie bijwonen.

Kookboek van het Jaar
De kookboeken7daagse begint met de bekendmaking van de winnaars van de vierde verkiezing Kookboek van het Jaar. Dinsdag 2 november zullen deze in de Bijenkorf van Amsterdam bekend gemaakt worden. Daarna zal Sylvia Witteman het startschot geven voor de Kookboeken7daagse.  Zodra er meer informatie bekend wordt, lees je dat natuurlijk hier op koken.blog.nl.

2 – 9 november – Kookboeken7daagse – landelijk

Lees ook:Verkiezing Kookboek van het jaar 2010
Lees ook:Het kookboek van het jaar is …
Lees ook:Verkiezing Kookboek van het Jaar
Lees ook:Kookboeken7daagse – Interview met Fusina Verloop
Lees ook:Home made het beste kookboek van 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>