Feest! Ideeen voor kindertraktaties en verjaardagsfeestjes

feestIk hoor veel moeders om me heen regelmatig zuchten over de traktaties die hun kind moet geven op school of de kinderfeestjes die ze moeten organiseren. Hoe gekker hoe beter lijkt het af en toe, al zijn sommige moeders ook daar wel weer van teruggekomen. Dus als jij ook op zoek bent naar ideeen en inspiratie voor leuke kindertraktaties, dan kan ik je het boek Feest! van Ghislaine van Delden aanraden.*

  Feest! begint met een flink aantal traktakties! Van de heel eenvoudige langevingerpoppen tot de wat gecompliceerdere indiaantjes, er is voor elk kind en knutselende ouder wel wat wils. Of je nu de kinderen wilt plezieren of die ander moeders (waarom niet de vaders?) de ogen wilt uitsteken, ideeen doe je daarvoor genoeg op in dit boek.

Maar ook over het feestje zelf zullen veel ouders wakker liggen. Van het kraamfeest tot een heuse tea-party, of juist een wild west-feest, een feestje voor prinsessen of piraten, je draait er met Feest! in de hand je hand er niet meer voor om. Tips voor de aankleding, spelletjes, het snoepgoed en het mee-naar-huis-neemkadootje maken het je gemakkelijk! Ik zou bijna zin krijgen om een kinderpartijtje te organiseren..  

* Zijn er eigenlijk wel andere van dit soort boeken?

Feest!Feest! – Ghislaine van Delden – Truth & Dare – isbn 9049998691

Koop dit boek bij BOL.com

Het is nu kinderboekenweek dat als thema Aan Tafel! heeft, en daarom staat koken.blog.nl nu even in het teken van koken met kinderen. Onderaan dit bericht vind je een overzicht van alle boeken die hier besproken zijn.

Lees ook:Recept voor een vrolijke kindertraktatie
Lees ook:Altijd feest – Denise Harskamp
Lees ook:Uitdaging: Koken voor een microkrediet
Lees ook:Het Broodtrommelboek van Marije Vogelzang
Lees ook:Tips: Koken met kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>