Uitdaging: Koken voor een microkrediet

Wat een bijzonder intitiatief! En ik vind het bij voorbaat al jammer dat ik er niet aan mee kan doen. Maar daarom maak ik er graag reclame voor. Want ik weet zeker dat jij als regelmatige lezer van koken.blog.nl dit net zo ziet zitten als ik. 

Wat is de bedoeling? Jij draait een lekker etentje in elkaar en een vrouw in Azië kan van jouw opbrengst een eigen onderneming beginnen.
  

Microkrediet voor Moeders-dag
Op 7 mei is het de Microkrediet voor Moeders-dag. Het idee is om die dag een leuk etentje, lekkere lunch of picnic in het park te organiseren voor vrienden of familie. Die laat je ervoor betalen en dat geld doneer jij aan het goede doel. Namelijk een microkrediet voor een ondernemende vrouw in Azië. En nee, het is geen toeval dat deze actie rond moederdag georganiseert wordt, de stichting Microkrediet voor moeders hierachter is in 2005 op moederdag opgezet.

En het leuke is, degene die met zijn of haar etentje het meest opvalt, kan een prijs(je) winnen. Geef je op!

Meer informatie over de Microkrediet voor Moeders-dag, de stichting en waar het geld naar toe gaat: http://www.microkredietvoormoeders.org/nl/mvmdag/mvmdag.htm.

Lees ook:Kook voor een goed doel!
Lees ook:Eten voor vrouwenrechten
Lees ook:16 okt Eerste nationale soepdag
Lees ook:Eerste vaatje haring levert 55.000 euro op
Lees ook:De culinaire acties op 3fm serious request

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>