Een diner vol onkruid

brandnetels

Onkruid is hip. Niet in onze tuin, maar wel op ons bord. Eerder schreven we al over het bijzondere kunstboek Ongewild van Natasha Tastachova. Dat staat bordevol inspirende informatie over hoe je met onkruid om kunt gaat.

Maar als het je te ver gaat om in je eigen tuin, of langs de weg onkruid te plukken, dan kan je dat ook door een ander laten doen. Op zaterdag 18 mei wordt er in Rotterdam een heus Onkruiddiner georganiseerd.
 

 Het diner wordt georganiseerd in samenwerking met Caroline Zeevat van het Onkruidboek (daar gaan we achteraan!) en Rob Baris van het kraakverse vislokaal KAAP organiseert Rotterdamse Oogst het Onkruiddiner. 
Het Onkruiddiner zal uit vier gangen bestaan. Niet alleen onkruid van het land, maar ook onkruid uit het water zal geserveerd worden. Het diner besluit het voorjaarsfestival Zaait!

.

Het Onkruiddiner - zaterdag 18 mei, vanaf 18:30 uur – Rotterdam, Deliplein -  kosten: € 32,50 p/p, inclusief welkomsdrankje, betalen op de avond zelf
Reserveren: via het online inschrijfformulier

Lees ook:Rotterdamse oogst
Lees ook:Diner Parmentier
Lees ook:Het Rustige Restjes Restaurant in Wageningen
Lees ook:Ongewild: ode aan onkruid
Lees ook:Zelf eetbare paddestoelen kweken

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Een diner vol onkruid

  1. Pingback: Rotterdam organiseert onkruiddiner › WijnSpijs.nl ‹ Alles over wijn en spijs, restaurants en de WijnSpijs Wandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>