Zomerse Frambozendagen 24 juni, 1 juli & 8 juli

Ben jij dol op frambozen? Reis dan deze zomer eens af naar Meijel. En maak kennis met de biologische frambozen van RaspberryMaxx, een kweker die ik een warm hart toedraag. Deze zomer organiseren ze de Zomerse Frambozendagen.
En jawel, die staan helemaal in het teken van frambozen. 
  

Drie zondagen op een rij genieten van heerlijke frambozengerechten, leuke activiteiten voor volwassene en kinderen in de Raspberry-Maxx sfeer. Er zijn verschillende kraampjes om te snuffelen, kinderen en ook volwassenen kunnen mee schilderen aan onze frambozenkeet. Neem ook een kookboek mee wat je niet meer gebruikt en ruil het om op onze Kookboekenruiltafel (he, ken ik dit niet ergens van? ;-) .

Iedere Frambozendag staat in het teken van een bijzondere Frambozenactiviteit zodat de Frambozentijd gevierd kan worden door alle Frambozenliefhebbers:
* De eerste zondag 24 juni, het inmiddels beroemde Frambozenontbijt tussen de frambozenstruiken in Meijel. Heel veel lekkers met frambozen en een fruitig begin van de dag. Gezellig met zijn allen aan lange tafels genieten van een uitgebreid ontbijt met een passend muziekje erbij. Het ontbijt begint om 10 uur. Opgeven kan t/m 21 juni.
* Zondag 1 juli: Romantisch met zijn tweeën of gezellig met het hele gezin of vrienden genieten tussen de frambozenstruiken. De picknickmand word rijkelijk gevuld met allemaal heerlijkheden. Picknickmand bestellen kan t/m 28 juni.
* Zondag 8 juli: In samenwerking met biologische boerderij Heijerhof in Baexem bieden wij u dit jaar een Frambozig 4 gangen diner tussen de frambozenstruiken. Om ± 17 uur word u verwacht voor een hapje en drankje en we willen om 18 uur beginnen met de eerste gang. Opgeven kan t/m 5 juli.

Prijzen en reserveringen voor Frambozenontbijt, Frambozenpicknick en 4-gangen Frambozig diner zie onze website www.raspberry-maxx.nl

Zomerse Frambozendagen 24 juni, 1 juli & 8 juli
De frambozenkwekerij met frambozenterras en winkel is weer open van dinsdag t/m zondag van 10.30 tot 18.00 uur. Zelf plukken is pas vanaf eind juli mogelijk.

Lees ook:27 en 28 juni: Frambozenweekend Raspberry-Maxx
Lees ook:Wordt vriend van Raspberry-Maxx [lekker adresje]
Lees ook:Pop-up frambozenwinkel in Venlo
Lees ook:De Melkweg smaakt naar frambozen
Lees ook:Hij is er weer! Het Raspberry Maxx-prepaidpakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>