27 en 28 juni: Frambozenweekend Raspberry-Maxx

Frambozen zijn bij uitstek zomerfruit. De rode vruchtjes die je nu in de winkel ziet liggen, komen allemaal uit het buitenland. Maar waarom zou je niet wachten tot ze hier op volle smaak zijn om er dan extra van te kunnen genieten?

De start van het Nederlandse plukseizoen wordt bij biologische frambozenkwekerij Raspberry-Maxx uitbundig gevierd met een frambozenweekend op 27 en 28 juni.

Frambozenweekend
Het frambozenweekend staat in het teken van Basic Together. Frambozen zijn gezond en je kunt ervan genieten. Op zondagmorgen organiseert Raspberry-Maxx een frambozenontbijt, lekker met z’n allen aan lange tafels genieten van een fruitig ontbijt. Maar je kunt ook een rondleiding over de frambozenvelden krijgen, de kinderen kunnen meedoen aan een roze ballonnenwedstrijd en op het terras of thuis kan je genieten van je lekkere frambozen-aankopen.

Overnachten tussen de frambozen
Voor het eerst is het nu ook mogelijk om te overnachten tussen de frambozen. Je tentje kan je opslaan tussen de frambozenstruiken, voor een lekker avondmaal wordt gezorgd, waarna je heerlijk rozig kan worden bij een kampvuur voor het slapen gaan.

Zelf plukken
En kan je dit weekend niet, dan niet getreurd. Het terras en de winkel zijn het hele seizoen van dinsdag t/m zondag open van 10.30 tot 18.00 uur. Zelf plukken mag ook, maar niet zonder vooraf te reserveren. Tijdens het frambozenweekend kan niet zelf geplukt worden.

Aanmelden en meer info over de activiteiten tijdens het frambozenweekend op 27 en 28 juni kan je vinden op de website van Raspberry-Maxx.

Lees ook:Wordt vriend van Raspberry-Maxx [lekker adresje]
Lees ook:Zomerse Frambozendagen 24 juni, 1 juli & 8 juli
Lees ook:Pop-up frambozenwinkel in Venlo
Lees ook:Hij is er weer! Het Raspberry Maxx-prepaidpakket!
Lees ook:De Melkweg smaakt naar frambozen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>