Restaurant voor een maand

“Al 10 jaar doe ik waar ik het meest van geniet, als ondernemer, kok en schrijver. Maar nog nooit kon ik mijn moeder meenemen naar mijn eigen restaurant. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen.” Dat zijn de woorden van Ramon Beuk. En nu is het er toch van gekomen. En heeft hij zijn eigen restaurant VOOREENMAAND.

Ja, je leest het goed, je kunt maar een maand in dit tijdelijke restaurant terecht. 
  

Alleen van 4 t/m 29 augustus kan je in VOOREENMAAND eten. In zijn eigen woorden zegt Ramon Beuk het volgende over wat je kunt verwachten: “Ik presenteer mijn favoriete gerechten van de laatste 10 jaar en heb iedere avond een bijzondere gast in de open keuken.”. En je kunt er alleen van donderdag t/m maandag terecht. Het menu voor de eerste week staat op de site. Waarop trouwens ook een leuke tijdbalk te zien is over de activiteiten van Ramon Beuk van de afgelopen tien jaar.

4 – 29 augustus – tijdelijk restaurant VoorEenMaand, Maarssen

Lees ook:Terug naar mijn Roti
Lees ook:Nieuw tv-programma Bosch, Beuk & Haan (+ recepten)
Lees ook:Maak zelf een culinaire wereldreis
Lees ook:Zelf restaurantcriticus spelen voor nieuw tv-programma Over de kook?
Lees ook:Wie is de chef? met BN’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>