Eetweek, hoofdgerechten voor 10 euro

Het enorme succes van de Restaurantweek heeft voor een nieuwe spinoff, de Eetweek. Tijdens deze week kan je een hoofdgerecht eten voor maar 10 euro. Je zult begrijpen dat de sterrenrestaurants niet mee doen, maar de Eetweek richt zich juist op eetcafés, brasseries en voordelige restaurantjes.

Vanaf vrijdag 7 januari kan je reserveren, maar je kunt nu al voorreserveren!   

Wil je als eerste verzekerd zijn van een plekje, dan kan je nu al reserveren. Zojuist werd het wachtwoord via de mailinglist van organisator DiningCity en door anderen weer via twitter verspreid. Ga naar deze pagina en gebruik het wachtwoord DiningCity2011.

Gewoon reserveren voor de DiningCity Eetweek kan vanaf 7 januari via www.eetweek.nl, 10.00 uur ‘s ochtends. Er doen 400 restaurants mee aan deze eerste editie van de Eetweek en bieden samen plaats aan 50.000 liefhebbers. De lijst met deelnemende restaurants kan je hier bekijken. En wees gerust, ook in de week zelf kan je nog reserveren.

24 – 30 januari – Dining city Eetweek – landelijk.

Lees ook:Restaurant Week komt er weer aan!
Lees ook:Dining with the stars 2010
Lees ook:Restaurantweek voorjaar 2011
Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Eerder inschrijven Restaurantweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>