Eten & Drinken 2010

eten en drinken

eten en drinken

De tijd van de culinaire festivals is al weer een beetje voorbij, maar voordat de feestdagen losbarsten, kan je nog 1x inspiratie opdoen. Eten & Drinken is een 4-daags festijn op het Malieveld in Den Haag dat vandaag begint. Hoewel het bij mijn weten nog steeds 2009 is, heet het festijn Eten & Drinken 2010. Er wordt dan ook vooruitgeblikt op het komende jaar. Je kunt er eten, proeven, kopen, kijken  en leren (koken).

 

Van koffie-, thee en wijnproeverijen tot masterclasses van bekende en/of goede chefs, zoals Rudolp van Veen, je maakt het mee bij Eten & Drinken 2010. Je moet daar dan wel apart voor (bij)betalen. Ook is er een grote markt waar allerhande producenten je willen laten kennis maken met hun product, of het nou groenten, fruit of likeuren zijn. Kijk op de website van Eten & Drinken 2010 voor de activiteiten en deelnemers.

Eten & Drinken 2010, 12-15 november, Den Haag, Malieveld (overdekt!)

Lees ook:Nieuw culinair evenement: Eten en drinken 2010
Lees ook:Eten en drinken in de Stijlkamers
Lees ook:Het restaurant met de meeste sterren ter wereld
Lees ook:Eigengemaakt op/of de Underground Boerenmarkt
Lees ook:Seks voor soja

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>