Met de komst van Polen naar Nederland is er in iedere stad inmiddels ook wel een kleine Poolse levensmiddelenzaak. Maar wat doen die Polen toch eigenlijk met deze ingrediënten? Dat kan je nu leren tijdens een culinaire Poolse workshop, die het Museum Catharijneconvent in Utrecht organiseert.
Je moet er wel snel bij zijn, want de workshop is morgen al. Je maakt er kennis met de Poolse keuken en kan verschillende Poolse gerechten proeven. En extra handig zo vlak voor Kerst: het uitgangsputn van de workshop is het traditionele Poolse kerstdiner. Uiteraard krijg je na afloop de recepten mee naar huis.
De workshop kost 5 euro, abonnees van het blad Smaak betalen 2,50 euro en krijgen op vertoon van hun SmaakCard gratis een Poolse culinaire attentie mee.
workshop Pools koken, zondag 16 december, Museum Catharijneconvent, Utrecht
bron en foto: Smaak
Lees ook:Nog twee dagen
Lees ook:Nog 6 uur voor extreem koken met Pierre Wind
Lees ook:De laatste dag
Lees ook:Prijsvraag: Win een workshop Chinees koken met Pay-Uun Hiu
Lees ook:Bouillon! magazine, winter 2013
hallo,
ik hou echt van pools eten ik eet het bijna elke dag
Het Poolse eten is heerlijk.
Bigos, Zurek etc.
Jammer dat de workshop al geweest is.