Nog twee dagen

Zondag 31 augustus sluit de inschrijvingsdatum voor de prijsvraag prijsvraag Chinees Koken. Vertel hieronder of in een email aan [email protected] jouw leukste, ontroerendste of grappigste ervaring met Chinees eten en maak kans op een workshop Chinees Koken met Pay-Uun Hiu.

Pay-Uun Hiu is schrijfster van het boek Oranje Soep van Witte Wolk en zal de winnaar van de prijsvraag een unieke privé-workshop Chinees koken geven. Uiteraard mag je iemand meenemen en krijg je een gesigneerd exemplaar van haar boek. Maar ook het boek Basic China krijg je mee om thuis nog verder te experminteren met de Chinese keuken.

Meedoen aan de prijsvraag kan nog tot a.s. zondag (31 augustus). Lees hier hoe.

Lees ook:De laatste dag
Lees ook:Prijsvraag: Win een workshop Chinees koken met Pay-Uun Hiu
Lees ook:Geen zin in Pecking eend
Lees ook:Mini-cursus eten met stokjes (filmpje)
Lees ook:Wijzer in de toko

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>