En de winnaar is ….

De prijsvraag Chinees koken bracht bij de lezers van koken.blog veel verschillende herinneringen boven aan Chinees eten. Dat waren kennismakingen met voor ons vreemde, maar typisch Chinese gerechten, zoals kwal of stinkende tofu. Anderen verleidden hun grote liefde bij de Chinees en sommigen keerden zelfs helemaal terug naar hun kindertijd. Zo ook Marianne, die met haar verhaal over haar eerste bezoek aan een Chinees restaurant de prijsvraag heeft gewonnen.Als 10 jarige geloofde Marianne niet dat het rechaud dat op tafel stond heet was. En ze legde haar vlakke hand erop. In de keuken mocht ze haar hand onder de koude kraan afkoelen. Dat was haar eerste bezoek aan een Chinese keuken. En dat deed haar de wens uitspreken dat ze ooit nog eens een Chinese keuken mocht induiken, maar dan om er te koken.
Mariannes wens zal vrijdag 26 september uitkomen. Dan krijgt zij samen met een vriend of vriendin een priveworkshop Chinees koken van Pay-Uun Hiu. Uiteraard zal koken.blog daar verslag van doen.

Lees ook:Nog twee dagen
Lees ook:De laatste dag
Lees ook:Vanmiddag workshop Chinees koken op koken.blog
Lees ook:Geen zin in Pecking eend
Lees ook:Prijsvraag: Win een workshop Chinees koken met Pay-Uun Hiu

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “En de winnaar is ….

  1. RobinRobin

    Gefeliciteerd Marianne!

      /   Reply  / 
  2. Marianne

    RobinRobin dank je wel!
    Ben er ook erg blij mee, zoals zo velen zeggen, zeg ook ik:”normaal doe ik nooit aan zoiets mee”. Maar dit was zo verleidelijk, mijn beste vriendin gaat mee en we verheugen ons er erg op.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>