Vivavalentijn! Choc-erend valentijnscadeau

Geef jouw lief (of jezelf) een h’eerlijk cadeau voor Valentijnsdag! Jouw valentijn ontvangt een mooie cadeaukaart, en het echte cadeau gaat naar mensen in ontwikkelingslanden die het heel hard nodig hebben.

Dus, is jouw valentijn een echte choco-addict? Dan smaakt het vast lekkerder als die chocola ook eerlijk is. Met dit cadeau zorg je ervoor dat hardwerkende cacaoboeren worden geholpen om verder te komen in hun leven. Geen choco-lover? Kies dan een van de andere choc-erend lieve Valentijnscadeaus zoals een beschermd stukje oerwoud of een geitenpaar.

Hoe werkt het? Oxfam Novib legt uit:

Zoek je een origineel cadeau voor iemand die alles al heeft? Denk eens aan een geit, een paar kippen of een studiebeurs! Oxfam Novib Pakt Uit is een bijzondere cadeaucollectie met meer dan 35 originele cadeaus die mensen in ontwikkelingslanden een betere toekomst bieden. Een Oxfam Novib Pakt Uit cadeau is een eerlijk cadeau dat het verschil maakt!

Als je een Oxfam Novib Pakt Uit cadeau koopt, wordt jouw donatie ingezet om het leven van anderen te verbeteren. Jouw vriend, familielid of collega krijgt een mooie kaart waarop staat dat zijn of haar cadeau naar iemand anders is gegaan die daar veel meer behoefte aan heeft. Dit is dé manier om meer mensen tegelijk blij te maken met één cadeau, en om op een persoonlijke manier jouw maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.

Een origineel cadeau in enkele eenvoudige stappen:

1.Kies een cadeau

Kies een van de 35 originele cadeaus uit onze collectie. Bijvoorbeeld een geit, 10 kippen of een studiebeurs.

2. Personaliseer je kaart

Je hebt je cadeau gekozen. Je krijgt hiervan een mooie kaart. Laat je de kaart eerst bij jezelf bezorgen, zodat je ‘m persoonlijk kan overhandigen? Dan kan je zelf je eigen boodschap op de kaart schrijven. Kies je ervoor om het cadeau direct te laten afleveren bij jouw vriend, familielid of collega? Laat  jouw persoonlijke tekst voor de ontvanger dan meeprinten op de kaart. Op de kaart staat een uitleg over hoe het Oxfam Novib Pakt Uit cadeau bijdraagt aan een beter leven voor anderen.

3. Koop er een cadeaubox bij

We hebben een aantal bijzondere cadeaudozen die je bij je symbolische cadeau kunt kopen om éxtra uit te pakken. De cadeaudozen zijn al vanaf 5 euro te koop. Je kunt deze toevoegen in het winkelmandje!

 

4. Geef je cadeau en maak het verschil

Jouw vriend, familielid of collega ontvangt een origineel en persoonlijk cadeau. Bovendien heb je ook een perfect cadeau gekozen voor mensen in ontwikkelingslanden die hiermee zelf kunnen werken aan een betere toekomst!

Is een geit niet te groot om op te sturen?

Wij verschepen natuurlijk geen echte geiten of andere dieren naar de andere kant van de wereld. De cadeaus uit onze collectie zijn items die echt worden ingezet voor armoedebestrijding wereldwijd. De meeste producten en dieren uit onze collectie zijn al in de landen aanwezig en worden lokaal gekocht en ingezet. Zo hebben onze cadeaus een duurzame impact en geen global footprint!

Het geld van jouw originele cadeau wordt ingezet binnen onze programma’s in de landen waar wij of andere Oxfam’s actief zijn. Het is voor ons belangrijk dat wij het geld zo effectief mogelijk kunnen besteden binnen een programma. Koop je bijvoorbeeld een geit, kippen of naaimachine? Dan steun je ons programma dat gericht is op duurzame middelen van bestaan en microfinanciering. We kunnen het geld van jouw cadeau binnen dit programma flexibel inzetten. Koop je onderwijs de onderwijzer of een studiebeurs? Dan steun je ons onderwijsprogramma. Op die manier kunnen wij snel en flexibel schakelen om een zo groot mogelijke impact te realiseren. Bij elk cadeau kan je zien welk programma eraan gekoppeld is.

Lees ook:Geef een cadeau dat groeit!
Lees ook:geef een groententuin kado
Lees ook:Winnaar Jan Picknicktafel
Lees ook:cadeautip: culinaire scheurkalender
Lees ook:Op zoek naar een date en een lekker avondmaal?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>