Winnaar Jan Picknicktafel

Afgelopen week kwamen vele reacties binnen op onze vraag: wat is jouw favoriete pannenkoekbeleg? Om kans te maken op de Jan picknicktafel mocht jij vertellen wat jouw pannenkoek helemaal af maakt. Jullie antwoorden op onze website en via onze Facebook-pagina (heb jij ‘m al geliket?) waren bijzonder smakelijk; van appelschijfjes tot appelstroop en van nutella tot banaan. Maar de meest bijzondere was de hartige inzending van Inge: “Een aparte combi, maar ik vind het super lekker: geitenkaas met honing en een paar cashewnoten!” We like!

En daarom Inge, mogen we jou feliciteren met de Jan Picknicktafel. Mail je ons je postadres? Dan komt jouw cadeau snel jouw kant op.

 

Lees ook:Winnaar tickets Proef de lente
Lees ook:Woensdag winactie: Jan picknicktafel
Lees ook:WOENSDAG WINACTIE: I love Groente van Janneke Vreugdenhil
Lees ook:Vivavalentijn! Choc-erend valentijnscadeau
Lees ook:Winnaar winactie kookboek Brunch

1 Reacties // Reageer

One thought on “Winnaar Jan Picknicktafel

  1. Eva Philips

    jammer! Maar gefeliciteerd Inge!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>