Meedoen aan Over de kook

RTL komt dit najaar met een nieuw kookprogramma op tv: Over de kook. Hierin moeten hobbykoks zich in een professionele keuken in de horeca gaan bewijzen. En ik kan je 1 ding zeggen, thuis koken voor je gezin en soms een paar gasten is absoluut niet te vergelijken met het professionele koken dat ze in een restaurant doen! Dat zal dus leuke taferelen gaan opleveren in Over de kook.

Ben jij die thuiskok die altijd nieuwsgierig is geweest naar hoe het er in de keuken een echt restaurant aan toe gaat? Doe dan mee aan dit nieuwe culi-programma Over de kook.    

Het format van Over de kook
Het programma Over de kook zal dit najaar worden uitgezonden op RTL5. Ik las (hier) dat het het succesvolle Wie is de Chef? gaat vervangen (al zoeken ze daarvoor ook nog steeds deelnemers). Vijf ameurkoks binden iedere week de strijd aan tegen elkaar. Samen runnen ze een week lang een restaurant in Amsterdam, waarbij iedere dag er 1 vast menu is dat iedere deelnemer zelf samenstelt. Natuurlijk is er een echte chefkok die een en ander in de gaten zal houden.

Restaurantgasten oordelen
De dag dat jouw menu wordt gekookt ben jij de chef. En op die dag maken de vier andere hobbykoks jouw gerechten klaar voor heuse gasten. Het oordeel wordt geveld door 25 kritische restaurantgasten, die allemaal hetzelfde voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en nagerecht zullen eten. Iedere uitzending wordt een dagwinnaar uitgeroepen en op vrijdag wordt bekend gemaakt wie de beste hobbykok is van die week.

Meedoen aan Over de kook?
Lijkt het jou wat om aan Over de kook deel te nemen? En denk jij met jouw kookkunsten je mannetje of vrouwtje te kunnen staan in een professionele keuken? Doe dan mee en schrijf je hier in.
Twijfel je nog of je wilt deelnemen aan dit nieuwe kookprogramma van RTL? Dan kun je hier de promo bekijken.

——————————————————————————————————-

Lees ook:Wie is de Chef? & Over de kook starten vanavond weer
Lees ook:Recepten Over de Kook
Lees ook:Zelf restaurantcriticus spelen voor nieuw tv-programma Over de kook?
Lees ook:Over de kook start vanavond
Lees ook:Word zelf TV-kok!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Meedoen aan Over de kook

  1. Pingback: Over de kook start vanavond | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>