Aspergeweek op koken.blog

aspergesHoewel het officieel al weer een maand lang aspergetijd is, duurde het even voor we ons echt te buiten konden gaan aan het witte goud. Het weer was de grote boosdoener. Maar nu liggen ze dan bij iedere groenteboer en in iedere supermarkt en dat vraagt om recepten. De eerste keer asperges in de lente vraagt om een klassieke bereiding. Daarvoor krijg je het recept vandaag. De rest van de week zal ik laten zien hoe je asperges ook op andere manieren kunt bereiden.

Deze week staat koken.blog in het teken van asperges. Natuurlijk zal het basisrecept om witte asperges te bereiden worden prijsgegeven, evenals leuke varianten daarop. Of maak met de schillen een bouillon voor deze gebonden aspergecrèmesoep of deze risotto met witte asperges. En je aspergemenu is pas echt compleet met deze desserts op basis van asperges.

Lees ook:Recept Witte asperges met risotto
Lees ook:Basisrecept witte asperges
Lees ook:Recept witte asperges net even anders
Lees ook:Recept Asperges in het toetje
Lees ook:Recept Gebonden aspergesoep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>