Heel veel kookfilmpjes

Kijk je graag naar tv-programma's over koken, of speur je graag naar filmpjes over recepten en kooktechnieken op YouTube, dan heb ik goed nieuws voor je. Sinds deze week is er een Nederlandse website in de lucht vol culinaire filmpjes.

Deze site foodtube.nl is het is het initiatief van wijnkenner Harold Hamersma en journalist Ronald Hoeben. En uit hun netwerk hebben ze al één bekende kok weten te strikken: Joop Braakhekke (hier het filmpje). Diverse recepten en kooktechnieken kan je nu al op de site bewonderen.

En verwar de site niet met foodtube.net. Dit is een website die gebruik maakt van YouTube-filmpjes, maar dan alleen maar die gaan over eten en drinken. Hierdoor bevat de site al wat meer filmpjes dan de Nederlandse foodtube.

Veel kijkplezier!

Lees ook:Joop Braakhekke: Herman den Blijker moet minder op tv
Lees ook:En weer een nieuwe site met culi-filmpjes
Lees ook:Cas Spijkers wil tv-comeback met Joop Braakhekke
Lees ook:Waarom gaan we minder uit eten?
Lees ook:Video: hoe slijp je een mes?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Heel veel kookfilmpjes

  1. J Schlaghecke

    En als je dan nog meer culinaire video’s wil zien dan ga je naar http://www.chefsonline.tv. Een nederlandse site die veel uitdagende en spannende recepten laat zien, stuk voor stuk bereid door topkoks. En dan ook nogeens inclusief ingredientenlijst en wijnsuggestie.
    Ga dus snel kijken op http://www.chefsonline.tv voor culinaire hoogstandjes in de vorm van video’s.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>