Cas Spijkers wil tv-comeback met Joop Braakhekke

Aan de jongere generaties zal hij misschien geintroduceerd moeten worden, maar Cas Spijkers was zo’n beetje de eerste die op de Nederlandse tv leuke gerechten kookte. En nu wil hij een comeback maken om samen met Joop Braakhekke lekker op tv te koken.

Joop ‘Kookgek’ Braakhekke
In het programma dat de gepensioneerde tweesterren-kok voor ogen heeft zou hij de jeugd “echt wat bij willen brengen”. En dan het liefst samen met Joop Braakhekke, die in het verleden 5 jaar lang het programma Kookgek presenteerde. De twee hebben het plan al helemaal rond, maar er is geen zender die er brood in ziet. De jeugd kent hem niet meer en daarnaast richten de tv-makers zich het liefst op kokende mensen tussen de 25 en 45 jaar oud.

Wel Ramsay, geen Den Blijker
Het huidige aanbod van culinaire tv-programma’s vindt Cas Spijkers om te huilen. Alleen wat Gordon Ramsay doet, kan wat hem betreft door de beugel. “Ramsay is goed en recht voor zijn raap. Ik vind het een voorbeeld voor de jeugd. Hij legt namelijk precies de vinger op de zere plek. De formule van Herman den Blijker is best leuk hoor, maar ik vind zijn programma’s meer interessant voor de hobbykok in plaats van horecajeugd. Bij programma’s van Den Blijker is gebrek aan diepgang.” zo zei de gepensioneerde tv-kok Cas Spijkers tegen Misset Horeca.

Voorlopig zal Cas Spijkers de jeugd alleen bereiken via zijn eigen Cas Spijkers-Academie, dat misschien uitgebreid zal worden naar Amsterdam en Enschede.

Bron en plaatje: Misset Horeca

Lees ook:Joop Braakhekke: Herman den Blijker moet minder op tv
Lees ook:Gordon Ramsay vloekt nu ook in computergame
Lees ook:Nieuw culi-tijdschrift: Koken met Gordon Ramsay
Lees ook:Gordon Ramsay gasthoofdredacteur RTL Boulevard
Lees ook:Nieuw tv-programma Herman den Blijker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>