Het kan nog een paar uurtjes!

tools for cooksHet kan nog een paar uurtjes! Kans maken op het boek Tools for Cooks.

De poll over wat jouw favoriete keukengereedschap is, mag dan wel in de nieuwe layout van koken.blog zijn verdwenen, de actie loopt nog tot vanavond 23.59 uur. 
Alleen vandaag nog kan je onder dit bericht of onder de oorspronkelijke oproep laten weten wat jouw favoriete keukengereedschap is en waarom!

Keukengerei
In het boek Tools for Cooks zet Christine McFadden allerlei soorten kitchentools op een overzichtelijke rij. Ze legt uit waar ze van gemaakt zijn, waar ze voor bedoeld zijn en hoe je ze moet gebruiken. Van pannen tot messen, van spatels tot zeven, van tajines tot de frituurpan en van thermometers tot bakvormen, Christine McFadden bespreekt het allemaal.

Recepten van topkoks
En dat is niet de enige reden dat het een handig naslagwerk is voor hobbykoks. Er staan ook tal van recepten van bekende koks zoals Jamie Oliver, Alain Ducasse of Alice Waters in. Maar ook basisrecepten en uitleg, zoals voor het karameliseren van suiker, het braden van een hele kip, het pocheren van vis en verschillende spice rubs (kruidenmengsels waarmee je vlees kunt marineren).

Adressen en websites
Een lijstje met gespecialiseerde kookwinkels en nuttige websites sluit het boek af.

WIl je dit boek Tools for Cooks gratis thuisgestuurd krijgen Doe dan mee aan de prijsvraag! En laat mij weten, via een reactie hieronder of e-mail ([email protected]) wat jouw favoriete keukengerei is. De winnaar wordt zondag 23 november bekend gemaakt, hier op koken.blog. 

Tools for Cooks Koop dit boek bij BOL.COM

Lees ook:Je maakt nog steeds kans! WIN Tools for Cooks
Lees ook:WINNEN: Wat is jouw favoriete keukengereedschap? (& poll)
Lees ook:Simplisties keukengereedschap
Lees ook:En de winnaar is …
Lees ook:De keukentool van 2012 – Edith houdt van scherp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>