Restaurantweek zomereditie 2010

restaurantweek zomer 2010Als een evenement succesvol is, dan ga je ermee door. Dat geldt zeker voor de Restaurantweek. Tijdens de laatste editie werden er maar liefst 221.000 reserveringen gedaan! En dus wordt het tijd voor een nieuwe editie, en die is volgende maand al. 

Ook tijdens deze zomereditie kan je goedkoop uit eten. Voor 25 euro kan je genieten van een drie-gangendiner, of voor 20 euro van een drie-gangenlunch. En reserveren doe je een paar weken van tevoren.

De beste restaurants
Er doen aan deze achtste editie maar liefst 1.250 restaurants mee, die door de organisatie op basis van de publieksbeoordelingen geselecteerd zijn. Hierbij zitten ook 60 restaurants die een Michelinster, of meer, hebben. Deze zomereditie 2010 staan zeker Ron Blaauw, Parkheuvel en de Zwetheul op de lijst. Vanaf morgen kan je het overzicht bekijken op de website.

Reserveren
Voor de restaurantweek 2010 zomereditie kan je vanaf 4 augustus, 10.00 uur, reserveren op de site van de restaurantweek. Zet deze datum in je agenda, want meestal zijn de allerbeste restaurants al snel volgeboekt. Blijf koken.blog.nl volgen, zodra ik meer weet over mogelijkheden om eerder al te reserveren laat ik je dat zeker weten.

23 – 29 augustus – Restaurantweek – landelijk, reserveren vanaf 4 augustus

Lees ook:Voorreserveren Restaurantweek 2010
Lees ook:Nu al inschrijven restaurantweek maart 2009
Lees ook:Herinnering uit eten voor 25 euro
Lees ook:Eerder inschrijven Restaurantweek
Lees ook:Nú reserveren voor de restaurantweek 2008

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Restaurantweek zomereditie 2010

  1. Peter

    Een beetje jammer dat restaurantweek in de vakantieperiode valt. Zodoende kunnen toch veel mensen (waaronder ik :-( ) geen poging tot reservering doen.

      /   Reply  / 
  2. Edith Dourleijn Auteur

    Inloggen vanaf je vakantieadres gaat niet lukken, Peter? Dan maar wachten op een volgende editie. Ik houd het voor je in de gaten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>