Asperges eten en rally voor het goede doel

aspergeveldWie van asperges en mooie auto’s houdt, moet volgend weekend naar Limburg toe. Daar zal voor  de eerste keer vindt dit jaar een Aspergerally plaatsvinden op zaterdag 11 mei 2013. De start van deze rally die bestaat uit een stoet oldtimers en exotische sportcars is bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi waarna de rally langs en door de Limburgse aspergevelden rijdt. Bij het gerenommeerde restaurant  Da Vinci in Maasbracht is de finish waar deelnemers kennis kunnen maken met de heerlijke gastronomie van topchef Margo Reuten en gastheer/sommelier Petro Kools.  De exclusieve rally is in handen van René Smeets en Henk Vossen die vanuit Navenant de organisatoren zijn.

Asperges eten voor het goede doel
Ga na de rally niet naar huis, maar zorg voor een overnachting in de buurt, want 0p zondag 12 mei trekt Margo Reuten van het twee-Michelinsterrenrestaurantrestaurant Da Vinci alles uit de kast om een groots Limburgs aspergediner te bereiden. Aan het aspergeweekend dat bestaat uit de rally en het aspergediner is een veiling verbonden waarmee geld wordt ingezameld voor het kankeronderzoekfonds Limburg. Het kankeronderzoekfonds Limburg werft fondsen oor zorg, onderzoek, opleiding en preventie van kanker. Vorig jaar werd een recordbedrag van Euro 45.000,- opgehaald en de organisatie hoopt het bedrag dit jaar te overtreffen.

Lees ook:Margo Reuten: enige vrouwelijke Grand Chef van Nederland!
Lees ook:De APPsperge: vind de asperges bij jou in de buurt.
Lees ook:Aspergetijd! De Koken.Blog top 5 aspergerecepten
Lees ook:Recept Witte asperges met risotto
Lees ook:Koken met Sterren, recept 5: Ananas met champagnesabayon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>