Top 10 Lekker uitgelekt

lekker2010Zelf kunnen ze bij de restaurantgids Lekker er ook best wat van: verklappen wat er in de nieuwste Lekker 2010 staat te gebeuren. Maar de top 10 verklappen, dat zouden ze niet gedaan hebben. Maar slimmerds van Kokswereld zijn daar toch achter gekomen en hebben ‘m gepubliceerd.
Misset Horeca spreekt nu van een lek bij de uitgever Sanoma zelf, die de top 10 niet wil bevestigen. Ze zeggen er best een beetje trots op te zijn dat de Lekker zoveel speculaties uitlokt.

De top 10 zou een tijdje te zien zijn geweest op Restaurant.nl, ook een site van uitgever Sanoma.
Dit is ‘m:    lekker10

3 Nieuwe restaurants in top 10
In de 32e editie staan maar liefst 74 nieuwe restaurants. En vlak nadat de restaurantgids Lekker zelf een mailing rondstuurde dat er maar liefst 3 nieuwe restaurants in de top 10 staan, werd al bekend dat dat Da Vinci uit Maasbracht,  Cordial uit Oss en La Rive uit Amsterdam zouden zijn.

Beluga gezakt
De nummers 1 en 2 van 2009, Oud Sluis en De Librije, hebben hun plekje weten te behouden, en daarmee heeft Lekker dezelfde mensen/restaurants beloond Gault Millau voor 2010 doet. De nummer 3 van vorig jaar, Beluga van Hans van Wolde, zakt naar de 4e plaats ten gunste van restaurant De Leest.

Maandag 9 november 2009 wordt de Lekker gids 2010 officieel gepresenteerd en vanaf dinsdag 10 november ligt ie in de winkels.

Met dank aan Kokswereld.

Lees ook:De top 10 van Lekker was echt uitgelekt
Lees ook:Lekker 2011
Lees ook:Michelin is de beste gids
Lees ook:In één oogopslag de rangorde van restaurants
Lees ook:Lekker 2009: Stuivertje wisselen in de culinaire top 3

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Top 10 Lekker uitgelekt

  1. Pingback: De top 10 Lekker was echt uitgelekt | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>