Geen “Change” in keuken Witte Huis

De campagne van Barack Obama stond bol van de beloftes voor ‘change’, ofwel verandering. Maar dat zal hij niet op ieder terrein doorvoeren. Hij neemt enkele ministers over de huidige president Bush, en ook diens kok. Dat is Cristeta Comerford. Zij kwam in 1995 als assistent-kok in de keuken van het Witte Huis werken en klom in 2005 op tot chef-kok.
Belangrijke culi’s in de Verenigde Staten hebben wel aangedrongen op een nieuwe kok. Alleen daarmee zouden Barack en zijn vrouw Michelle echt het goede voorbeeld in gezond en biologisch eten kunnen nemen.

Maar het echtpaar besloot de huidige cheffin, die zich de eerste vrouwelijke chef-kok van de keuken van het Witte Huis mag noemen, aan te houden. Cristeta Comerford werd geboren in de Filipijnen en werkt dus al langer dan de huidige president in de First Kitchen. De familie Bush zou dol zijn op “haar originele gerechten met Amerikaanse smaak”.

Barack Obama zal op 20 januari George W. Bush opvolgen.

Bron: Telegraaf // Foto: wikipedia

Lees ook:Lunchen zoals president Barack Obama
Lees ook:Barack Obama wordt ‘geëerd’ met voedsel
Lees ook:Weblog over de moestuin van Michelle Obama
Lees ook:Oproep: “Obama, eet geen vlees op maandag”
Lees ook:Frankrijk verklaart Amerika de Roquefort-oorlog

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>