Whopper in Madame Tussauds

whopper - misset horecaLiet ik je eerder vandaag een filmpje zien waarin de medewerkers van Burger King hun klanten vertelden dat ze The Whopper niet meer verkochten, wordt nu ineens bekend gemaakt dat The Whopper een plaatsje krijgt in Madame Tussauds. Als wassen hamburger!

De Whopper bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden. En waarom niet met een beeld van de populaire hamburger in Madame Tussauds in New York, zal de reclame-afdeling gedacht hebben.
Ook weet ik nu dat de Burger King er prat op gaat dat in al die tijd niets is veranderd aan deze populaire hamburger. Dat maakte de reacties van de mensen in het filmpje des te begrijpelijker. Met name die reacties van mensen die vertelden dat ze als kind ervan droomden om ooit, als ze groter zouden zijn, een hele Whopper te kunnen opeten.
Of de burger ook op ware grootte is nagemaakt, vertelt mijn bron niet.

bron en foto: misset-horeca

Lees ook:Home of the Whopper is niet meer, of toch wel?
Lees ook:Luxe hamburger van 100 euro bij Burger King
Lees ook:Een hamburger van 60 kilo
Lees ook:Appelfriet nu ook bij Burger King in Nederland
Lees ook:Vishaakjes in hamburger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>