Home of the Whopper is niet meer, of toch wel?

whopper - missethorecaIs het een grap of is het echt? Beide! Dit filiaal van Burger King in de VS vertelde op een dag aan haar klanten dat hun succesnummer De Whopper niet meer verkocht wordt. En de reacties van de klanten hierop werden gefilmd. Teleurstelling, woede, verbijstering, je ziet het allemaal terug.

Gewone en vooral nietsvermoedende klanten werden gefilmd toen hun verteld werd dat de Whopper per direct nooit meer verkocht zou worden. De klanten wordt zelfs aangeraden om een petitie te tekenen die het personeel heeft opgezet om de populaire Whopper weer in het assortiment te krijgen. Het is even uitzitten, maar het wordt pas echt grappig als de klanten een alternatief van de concurrent krijgen aangeboden.
En dat alleen maar om de populariteit van deze hamburger te vergroten en in een reclamefilmpje te laten zien hoe dol mensen hierop kunnen zijn!

bron en foto: misset-horeca

Lees ook:Whopper in Madame Tussauds
Lees ook:Heetste curry ter wereld
Lees ook:De kus van Therese – De Librije komt met eigen wijnlijn
Lees ook:inrichting nieuwe McDonald’s bekend
Lees ook:Met z’n allen buiten de deur eten met Kerst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>