Jamie Oliver opent zelf-kookwinkels

Dat het Jamie Oliver ernst is met het leren koken van alle inwoners van Engeland, en en passant ook die van Nederland, moge duidelijk zijn. Met zijn Jamie’s Kookrevolutie wil hij dat iedereen die daar een paar recepten uit leert (deze bijvoorbeeld), deze op zijn beurt weer aan een paar andere mensen leert. En door dit piramide-systeem kan iedereen leren koken.
En nu heeft deze tv-kok weer iets nieuws bedacht: …


… een keten van winkels waarin klanten hun eigen maaltijden kunnen bereiden onder begeleiding van professionele chef-koks. De eerste Recipease winkel zal eind februari in Battersea geopend worden.

Zelf koken onder begeleiding
Het doel is om meer mensen interesse in voeding en koken te laten krijgen, hen te inspireren tot het maken van ‘proper food’, eerlijk eten. Dus zonder allerlei pakjes en zakjes, vage toevoegingen, maar met gewone ingredienten. De professionele chefs zullen de klanten in deze Do-It-Yourself-winkels begeleiden en adviseren hoe ze thuis de maaltijd kunnen afmaken.

Het is de bedoeling dat er binnen 2 jaar over heel Engeland zulke Recipease winkels zullen zijn.

Bron en foto: CatererSearch

Lees ook:Een nieuw kookboek voor Jamie Oliver
Lees ook:De kookrevolutie van Jamie Oliver gaat los
Lees ook:Home of the Whopper is niet meer, of toch wel?
Lees ook:Kijk ik Kook! Kookboek voor mensen met een verstandelijke beperking.
Lees ook:Verzin een nieuwe smaak voor chips van Lays

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>