Jamie Oliver beledigt The Village People

joJamie Oliver is op de Amerikaanse tour, dat zal je niet zijn ontgaan. In zijn nieuwste kookboek Jamie’s Amerika ging hij op zoek naar de culinaire schatten van de VS en maakte daarmee een interessant kookboek (lees hier mijn recensie). Natuurlijk hoort daar ook een nieuwe tv-serie bij!

Ter promotie van dit programma Jamie’s American Road Trip maakte hij een grappig bedoelde commercial. Maar die schoot bij The Village People in het verkeerde keelgat.  

In de reclamespot kruipt Jamie Oliver in de gedaantes van de agent, cowboy, indiaan en zeeman die allemaal wel kennen van de liedjes YMCA en Go West. En op het vliegveld komt hij in de problemen met de douane. Zijn garde doet de metaaldectector afgaan en de douane ziet zeezout aan voor cocaïne. The Village People zijn not amused en klagen de tv-kok nu aan voor het misbruiken van hun handelsmerk. Zij hebben dan ook nooit toestemming gegeven voor deze paradie.

Bekijk de trailer zelf maar even op deze website.

De serie Jamie’s American Road Trip moet nog in Nederland uitgezonden worden, maar je kunt via de site van Jamie Oliver ze al bekijken (zonder ondertiteling weliswaar), kijk hier maar.

Lees ook:Jamie Oliver’s American Road Trip
Lees ook:Weer een dochter voor Jamie Oliver
Lees ook:Tip cadeau voor Kerst: Computerkoken met Jamie Oliver
Lees ook:Daar is Jamie weer
Lees ook:Een nieuw kookboek voor Jamie Oliver

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Jamie Oliver beledigt The Village People

  1. © RJ

    The Village People kun je niet genoeg beledigen, al was het alleen al om die malle danspasjes en het feit dat ze een deel van mijn jeugdjaren hebben verpest met hun nare deuntjes. Daar zou ik – ware ik Jamie Oliver – dus graag een paar duiten voor over hebben…! :-D

      /   Reply  / 
  2. © RJ

    Dat bedoelde ik dus… hahaha! (Overigens had ik ‘m al gezien.)

    En voor het geval Jamie nog meer ergerniswekkende derderangs-artiesten wil beledigen: ik heb nog wel een lijstje voor ‘m. ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>