Daar is Jamie weer

Jamie Olivers nieuwe kookboek ‘Jamie’s comfort food’ ligt deze week in de winkel. Ruim vierhonderd pagina’s, meer dan honderd recepten, vrolijke foto’s en prachtige foodfotografie zoals we van Jamie gewend zijn. Het thema: eten waar je een enorme glimlach van krijgt.

Traktatie

Na snel koken in ‘Jamie in 30 minuten’, en nog sneller koken in ‘Jamie in 15 minuten’ neemt Jamie in dit boek rustig de tijd om herinneringen op te halen, te eten volgens de seizoenen en maaltijden te delen met vrienden en familieleden. Een boek vol comfortfood, belooft de uitgeverij. En Jamie zegt zelf: ‘Dit boek is een traktatie, zowel de recepten als het boek op zich.

Jamie Oliver’s Comfort food, 29.99

 

 

Lees ook:Zo, en nu weer even normaal – Jamie’s Comfort Food
Lees ook:Chicken tikka masala
Lees ook:Jamie in 15 minuten
Lees ook:Een nieuw kookboek voor Jamie Oliver
Lees ook:Te gast bij Jamie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>