Sonja Bakker krijgt eigen tv-show SOS Sonja

sonja bakkerDe vrouw, wier naam een werkwoord werd dat in de Van Dale staat (sonjabakkeren), zal na vele succesvolle dieetboeken en een eigen tijdschrift nu ook haar eigen tv-programma krijgen. In het voorjaar start op RTL4 het programma S.O.S. Sonja.

In S.O.S. Sonja zal Sonja Bakker in iedere aflevering twee personen die willen afvallen adviseren. Iedere deelnemer zal per aflevering gevolgd worden in haar/zijn strijd om het van te voren bepaalde doel te bereiken. Overigens zal het niet alleen om het diëten op zich gaan, maar ook zal Sonja advies geven over andere (?) manieren om van het leven te genieten en helpen het zelfvertrouwen op te krikken.

Meedoen aan SOS Sonja?
Wil je meedoen aan dit tv-programma en met Sonja Bakker afvallen? Kijk dan even hier.

update: 6 mei 2009 zal het programma SOS Sonja op televisie te zien zijn. Lees hier meer daarover.

Bron: blik op nieuws

Lees ook:SOS Sonja Bakker op 6 mei op tv
Lees ook:Meedoen aan SOS Sonja?
Lees ook:een kijkje in Sonja’s leven
Lees ook:Sonja uitverkocht
Lees ook:In de keuken bij Belgische topkoks

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Sonja Bakker krijgt eigen tv-show SOS Sonja

  1. maria

    Ik wil graag met Sonja afvallen

      /   Reply  / 
    1. marije

      ik wil graag afvallen omdat ik straks op me zelf\ ga wonen en 20 kilo over gewicht heb ben een meisje van 20 jaar en 1 65 lang

        /   Reply  / 
  2. Judith

    Hoi Sonja,

    Ik ben een vrouw van 48 jaar, weeg 88,4 kg en ik wil heel graag afvallen, wil naar de 70 kilo toe… want ik heb namelijk een hele goede reden,
    ik ga volgend jaar 18 september trouwen….
    Ik hoop aan jouw programma mee te kunnen werkenn.
    Bij een persoonlijk gesprek wil ik in detail treden.
    mvrgr. Judith Sturm – van Sijes.

      /   Reply  / 
    1. Anne

      Ha Judith

      We zijn je telefoonnummer kwijt maar we willen je graag uitnodigen voor 21 augustus aanstaande!

      Kun je met ons contact opnemen?
      06 16 612 819

      Hopelijk tot snel!

      Groetjes

      Anne en Serge van de Kanaalweg

        /   Reply  / 
  3. sindie wohlan

    Hallo sonja,
    Ik ben een vrouw van 33 jaar oud,met een paar kilootjes te veel. 5 jaar geleden ben ik met herbalive 40 kilo afgevallen, maar heelaars is er al weer ruim 25 kilo bij gekomen.
    Sinds bijna 2 jaar heb ik een nieuwe relatie, en sinds een jaar woon ik samen met mijn zoon en mijn vriend in apeldoorn.
    Dit was een hele verandering,we zijn namelijk verhuist van de achterhoek naar apeldoorn.
    Mijn zoon een nieuwe school en ik nieuw werk in de wijkverpleging.
    De laatste 4 maanden hebben we een grote verbouwing in huis gehad,dus veel magnetronmaaltijden,niet goed voor de lijn,dit heb ik dan ook wel gemerkt,nu met de feestdagen voor de deur denk ik erg veel na over gezond eten,
    Ik zou mijn eetgedrag dan ook wel willen veranderen maar alleen vindt ik dit erg moeilijk om vast te houden.
    Ik heb nog een broek in de kast liggen van 5 jaar terug,deze moet ik weer passen van mijzelf.
    Hopenlijk kunt u mij helpen.
    Ik ben al bij een sportschool aangemeld,nu alleen nog gaan,dit heb ik mijzelf beloofdt,aangezien ik vanaf january 2009 minder ga werken en ik hier nu tijd voor krijg tijdens de schooluren van mijn zoon.
    Hopelijk krijg ik een reactie,gemotiveerdt ben ik namelijk wel.
    Groeten sindie wohlan

      /   Reply  / 
  4. Gerda van Hattem

    Hallo Sonja,

    Ondanks dat ik een maagbandje geplaats heb gekregen 20 september 2008 ben ik nog maar 5 kg. afgevallen.
    Ik zou graag in aanmerking komen om advies van jou te ontvangen.
    Groetjes en succes met je programma.
    Gerda

      /   Reply  / 
  5. Krentenbol

    Tja, ze willen mij niet opereren, omdat ik te zwaar zou zijn. Mijn navelbreuk begint nu vervelend te worden dus toch proberen er wat af te krijgen.

      /   Reply  / 
  6. Dayane

    Hoi Sonja,ik zag jouw oproep op tv en dacht,zal ik het doen!! en dacht meteen NEE!! niet doen!maar weet je,ik weet dat ik te dik ben,en er moet er echt een kilo of 25 af ik weeg 123 kilo en ben vrij groot,voor het dagelijkse leven doe ik eigenlijk heel veel ik beweeg,mijn werk was mijn hobby maar, omdat het eigenlijk steeds meer werd,moest ik mijn hobby omzetten,in werk,en geloof me ik vind het niet erg! ik ben zangeres en sta elke weekend op het podium,sta op grote evenementen,maar ook een bruin cafe is erg leuk om te doen!iedereen ziet mij als die gezellige amsterdamse die lekker de boel op zijn kop zet! maar zodra ik klaar ben,dan is het in de auto even langs de benzine pomp tanken,en ja ook wat te eten halen en dat meestal in de nacht! en nu ik dit hele verhaal zit te typen,denk ik stoppen en wissen die handel!!,maar ik ga nu gewoon door!want eigenlijk zou ik het geweldig vinden om door jouw persoonlijk geholpen te worden,ik ben nu 44,een trotse oma van een kleindochter en de tweede kleindochter in aantocht! dus die wil ik graag naar school brengen,en voor mezlef wil ik laten zien dat ik het kan,en dat ze dan niet meer naar me kijken,zo van o gaat die dikkerd zingen! nou dat word wat! en als ze me dan gehoord hebben komen ze naar me toe,zo van……..dus ik ga deze mail gewoon verzenden! en dan zien we wel… Sonja erg veel succes met jouw programma,en ik ga zowiezo kijken Groetjes Dayane

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Meedoen aan SOS Sonja? | Koken

  8. Jan Petri

    Hallo Sonja,
    Ik heb met veel plezier naar de uitzending gekeken op 6 mei. Er is één ding waar ik me toch aan stoorde, en dat is dat de man een tafel met honderd glazen bier omgooide. Ik begrijp best dat je niet kan zeggen tegen de mensen van komop hier kan je gratis bier drinken, dat is ook niet goed, maar om in deze tijd dat veel mensen door de economische crisis op elke euro moeten letten zomaar dingen met geldswaarde weggooien vind ik nog steeds zonde.
    Groet,
    Jan Petri

      /   Reply  / 
  9. slaapapneuer

    Lieve meid,
    Je veel te dikke slaapapneupatient krijgt ‘snachts geen ZUURSTOF ingeblazen.Gewone LUCHT,op druk ingesteld,wordt via het CPAP-apparaat ingeblazen,waardoor slappe delen van het ademhalingsapparaat open blijven,en geen obstructie veroorzaken tijdens de slaap.
    Hierdoor kunnen ademstilstanden ontstaan de zgn APNEUS.
    Gaarne je reactie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>