Zeer luxe editie nieuwste boek Gordon Ramsay

gordon ramsay boek Culi-snobs opgelet! Vannacht kan je je inschrijven voor een uniek culinair hebbeding: een luxe editie van het nieuwste boek van Gordon Ramsay 'Three-star CHEF'. Hoe luxe?

Het in linnen gebonden boek ontvang je in een metalen 'slipcase' met daarop je eigen naamplaatje. In totaal zullen er maar 500 exemplaren van gemaakt worden en het geintje zal je 250 euro kosten. Maar daarvoor krijg je dan natuurlijk ook de handtekening van Gordon Ramsay himself in jouw (genummerde!) exemplaar.
Het boek zelf zal zijn opgedeeld in twee delen. In het eerste deel krijg je een inkijkje in het leven van een driesterren-chef door middel van een portfolio en foto's achter de schermen. In het tweede deel zullen 50 recepten van gerechten uit zijn restaurants.
Hebben? Vanaf vannacht 0.00 uur kan je je hier inschrijven voor een exemplaar. Ben je wel geïnteresseerd, maar je portomonnee niet? Wacht dan tot september, dan ligt er ook een 'gewone' versie van het boek in de winkels.

update: binnenkort gaat Heston Blumenthal een stapje verder. Lees hier meer.

Lees ook:Nieuw culi-tijdschrift: Koken met Gordon Ramsay
Lees ook:Gordon Ramsay wil boetes bij niet gebruik seizoensproducten
Lees ook:Gordon Ramsay opent restaurant in Zuid-Afrika
Lees ook:Leer koken van Gordon Ramsay
Lees ook:De Wereldgerechten van Gordon Ramsay

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zeer luxe editie nieuwste boek Gordon Ramsay

  1. Pingback: Gezond met Gordon Ramsay | Koken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>