Wildplukwijzer is vernieuwd

Ons voedsel ligt soms letterlijk op straat. Maar we weten niet dat het eetbaar is, of durven het niet mee te nemen. Dankzij de wildplukwijzer heb je geen excuus meer. Deze website (en app. voor Android) vertelt je precies wat er waar te plukken valt. Pluk naast de Petteplet dus, zoals de makers het zelf zeggen.

Wat is de wildplukwijzer? 
  
Een website/app. waarop alle openbare fruitbomen en -struiken, notenbomen en verdwaalde komkommerplanten in Nederland te vinden zijn, aldus het persbericht. Openbaar, dus je kunt vrijuit plukken. En dat dat helemaal niet eng of gevaarlijk is, bewijst de site. Na ontdekking van een appelboom, hazelaar, bramenstruik of die komkommer voor mijn part, wordt deze op de site weergegeven door de eerlijke vinder. Helemaal 2.0 dus!

Zie: http://www.wildplukwijzer.nl/

Lees ook:En weer een nieuwe site met culi-filmpjes
Lees ook:Nationale appelplukdag
Lees ook:Herman den Blijker zoekt deelnemers nieuw tv-programma
Lees ook:Bos op je bord
Lees ook:Fair Culinair 2008

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wildplukwijzer is vernieuwd

  1. Katrijne

    Wat ontzettend leuk dat dit bestaat! Ik ga de site in de gaten houden :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>