Universiteit zoekt kookliefhebbers

In mijn vorige leven deed ik onderzoek en vroeg ik allerlei mensen of ze voor mij wat vragen wilde beantwoorden. En omdat ik weet dat het belangrijk is dat veel mensen daarop ‘ja’ zeggen, doe ik hierbij een oproep.

Gerard Kuipers zoekt voor zijn master-onderzoek Communication Science aan de Universiteit Twente 200 mensen die graag koken en vanachter hun PC tien minuten aan een onderzoek willen meewerken.  
 

Als je mee doet, krijg je een website met tekst en filmpjes te zien. Lees en bekijk deze en beantwoordt daarna de vragen na afloop. Ik deed mee, en echt, het duurde 10 minuten. Niet langer. Tijdens de test loopt de tijd mee, dus je weet precies hoe ver je bent. Het was wel een beetje saai, maar is wetenschap dat niet vaak?

En waar gaat dat onderzoek dan over?
Tja, dat willen ze nog niet vertellen, om jou niet te beïnvloeden bij het geven van je antwoorden. Ik weet het dus ook niet. Maar dat krijg je – als je wilt - wel te horen na afloop, als de resultaten bekend zijn. En Gerard hopelijk geslaagd is!

Dus doe me een plezier en doe mee! En denk niet, ach, dat doet iemand anders wel. Want wat als iedereen dat denkt… ?

Klik hier om het onderzoek te starten.

Lees ook:Je opleiding bepaalt wat je eet
Lees ook:Hoe groeien groenten eigenlijk?
Lees ook:Britten kennen maar 10 recepten uit hun hoofd
Lees ook:Denken aan eten helpt werknemer de dag door
Lees ook:ben jij een echte theeleut?

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Universiteit zoekt kookliefhebbers

 1. Herna

  De link werkt niet bij mij.

    /   Reply  / 
 2. Edith Dourleijn Auteur

  Sorry, de link zou nu wel moeten werken!

    /   Reply  / 
 3. Gerard

  Aan de mensen die hebben meegedaan; nogmaals bedankt! Aan de andere lezers die nog niet mee hebben gedaan zou ik willen vragen alstublieft mee te doen.
  Het zou me heel erg helpen!
  Bedankt alvast

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>