Serious Request: culinaire acties

Het is misschien wel een beetje wrang voor de drie 3FM-djs die nu alleen maar sapjes krijgen en verder niets eten of drinken, om het te hebben over de culinaire acties waarmee jij het goede doel kunt steunen. Maar goed, het gaat om het laatste, daarom zet ik ze hier toch even voor je op een rij. Want malaria, dat moet toch echt de wereld uit!

De acties, naast deze masterclass desserts maken met Rudolph van Veen, zijn:

Een koffiemok van het 3-FM-radioprogramma Domien is wakker: biedt hier. Maar misschien heb je meer met bier en is deze glazen koelkast van Hertog Jan echt jouw ding. De koelkast is nu te bewonderen in het glazen huis, maar wie weet staat ie binnenkort in jouw huis. Biedt hier.

Heb je niet zoveel met dingen en ga je liever eten. Dat kan, een ontbijtje met Jakhals Frank bijvoorbeeld (hier) of een broodje kroket eten met Laura Jansen (hier). Je kunt ook bieden op een 4-gangendiner bij restaurant Taste (hier) of een diner voor 2 personen bij Eetcafe Schuitendiep (kijk hier maar).

Lees ook:De culinaire acties op 3fm serious request
Lees ook:Het kan nog steeds!
Lees ook:Win het kookboek Bier op het menu!
Lees ook:Toch eten in het glazen huis?
Lees ook:En de winnaar is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>