En de winnaar is…

Wijn en spijs, het is een gevleugelde combinatie. Maar bier en spijs kan ook. Dat bewijst het kookboek Bier op het Menu waarin de Vlaamse biersommelier Ben Vinken met Belgische topkoks op zoek gaat naar de lekkerste bier-spijs-combinaties. Ik vond het kookboek een aanrader (lees hier maar na) en samen met bier.blog.nl schreef ik daarom een actie uit.

Door jouw favoriete bier-spijs-combinatie te geven, of jouw favoriete gerecht waarin je bier verwerkt, kon je bij beide blogs kans maken op dit prachtige naslagwerk annex kookboek. Er zijn dus twee winnaars!

De leukste reactie hier op koken.blog.nl kwam van GoodFoodFox die aangaf veel te willen leren over dit thema. En bij bier.blog.nl kwam viel het recept voor WK-pannenkoekjes met bier van J. van Velzen in de prijzen. Lees hier hoe de winnaars bij bier.blog.nl bekend zijn gemaakt.

Er is een e-mail naar jullie onderweg waarin we vragen om jullie adresgegevens. Alleen dan kunnen we het kookboek naar jullie opsturen!

Niet gewonnen of niet meegedaan? Bestel het boek bij Bol.com, of bruna. Bier op het menu – Ben Vinken – Lannoo – isbn: 9789020985412

Lees ook:Win het kookboek Bier op het menu!
Lees ook:Het kan nog steeds!
Lees ook:Bier op het menu
Lees ook:Recept WK-bierpannenkoekjes
Lees ook:Wedstrijd: Lekkerste recept met bier

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “En de winnaar is…

  1. Pingback: En de winnaar is…. | Bier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>